Instruktörer

Sponsorer

Instruktörer


Timy Karlsson 39 år, målvaktstränare för SvFF P00 och varit mv.tränare för SvFF P98 under två år. Mv.instruktör på Halmstads två fotbollsgymnasium. Senior & ungdomsansvarig mv.tränare i IS Halmia.

2013 & 2014 mv.tränare för Falkenberg FF senior och ungdom. Under 6 år varit ansvarig för målvaktsutbildningen i Hallands FF. Fem år ungdomsmv.tränare för HBK.

Är utbildad gymnasielärare i Idrott & Hälsa. Högsta mv.utbildnig och tränarutbildning Avacerad.

Kristian Halén 29 år, Målvaktstränare i Hallands FF och MVDFK för Hallands F01 samt varit för P98 och P97 i Hallands regi. Mv.tränare för Kvibille BK herrseniorer och damseniorer samt resurstränare för Halmia IS.

Har tidigare vart mvtränare för Varbergs BoIS U21 samt lagtränare för Varbergs BoIS U17.

Är utbildad Idrottsvetare inriktning pedagogoik och jobbar för närvarande som fritidspedagog i Halmstad. Har läst tränarutbildning till advance och mv.tränarutbildning B.Dennis Nilsson 22 år, Målvaktstränare i Hallands FF och MVDFK för Hallands P00 samt mv.instruktör för Halmstad BKs ungdomar. Spelar aktivt för Kvibille BK. Driver även en egen målvaktsskola i Laholm. Har läst tränarutbildning till Advance och mv.tränarutbildning B. Läser till lärare på Halmstads Högskola

Välkommen till malvaktstraning.nu